About

Intermetal Motor NV

Intermetal Motor combineert een jarenlange ervaring in kwaliteit en onderhoud met een moderne visie op service en klantgerichtheid.

Het bedrijf werd opgericht in 1975 als handel in metaal en elektrische motoren. Al snel kwam het zwaartepunt te liggen op de verkoop en verhuur van stroomgroepen. Tal van bedrijven in de bouw, landbouw, industrie en evenementensector doen al jaren een beroep op onze totaaloplossingen op het vlak van mobiele energie.

In 2010 werd het bedrijf overgenomen en vernieuwd, met een grotere nadruk op service en klantgerichtheid. Dat vertaalt zich in een vernieuwd en modern machinepark, een ruimer aanbod aan mobiele oplossingen, een klantgerichte en flexibele organisatie en een kostenefficiënte structuur.

Mobile Energy Solutions

Het aanbod van Intermetal Motor wordt vandaag samengevat onder de noemer Mobile Energy Solutions. Naast een verhuurgamma van zowat 150 stroomgroepen bieden we oplossingen voor noodstroomvoorziening, verwarming, verlichting en mobiele brandstofopslag.

Ons team van ervaren servicetechniekers staat garant voor een tijdige levering, zorgeloze installatie en een 24/7-servicedienst.

Ons bedrijf levert oplossingen op maat, aangepast aan uw noden, voor de periode die u wenst. Heeft u een tijdelijk project of een evenement, of bent u op zoek naar een overeenkomst voor een langere termijn, we bieden u steeds een aangepaste formule.

Ons vertrouwd team

member

Sven Lagae

Gedelegeerd bestuurder

sven@intermetal-motor.be

member

Brecht Lagae

Finance - Planning

brecht@intermetal-motor.be

Modern machinepark

Intermetal Motor beschikt over een modern en goed onderhouden machinepark.

Zo kunt u genieten van:

 • performante en kostenbesparende oplossingen
 • machines met een goede geluidsdemping
 • elektronisch gestabiliseerde stroomgroepen
 • installaties met een grote betrouwbaarheid
 • oplossingen voor monitoring op afstand en GPS-lokalisatie

Deze website geeft een overzicht van de diverse oplossingen die we u in verhuur en verkoop kunnen aanbieden. Voor technische fiches en prijzen kan u ons steeds
vrijblijvend contacteren.

Complete dienstverlening

Intermetal Motor biedt een 24/7-service op de door ons verhuurde en verkochte machines. Ook voor onderhoud en herstellingen aan uw bestaande vloot kan u op onze ervaren technici een beroep doen.

Onze dienstverlening omvat verder:

 • een eigen transportdienst
 • volledige installatie ter plaatse door onze servicetechniekers
 • verhuur van aanhangwagens (500 kg tot 12 ton)
 • beschikbaarheid van compleet uitgeruste interventievrachtwagens (tot 550 kVA) die in noodsituaties zéér snel inzetbaar zijn
 • eigen hersteldienst en snelle interventies, waar ook in België, door een netwerk van lokale servicepunten
 • snelle beschikbaarheid en levering dankzij onze flexibele organisatie en planning