Stroomgroepen

Verhuur en verkoop van stroomaggregaten

U wilt een stroomgroep huren of kopen? Op plaatsen waar geen elektriciteit beschikbaar is, of de capaciteit beperkt is, bieden de stroomgroepen van Intermetal Motor een volwaardig alternatief. In ons uitgebreid gamma aggregaten vindt u voor elke toepassing een aangepaste oplossing. De machines worden zowel te huur als te koop aangeboden. Intermetal Motor is ook sterk in service. De generatoren worden geleverd en geplaatst door onze ervaren technici en voorzien van alle nodige toebehoren.

Uitgebreid gamma stroomgroepen

Het aanbod aan aggregaten / generatoren van Intermetal Motor omvat vijf ranges.

  • Onze standard stroomgroepen zijn beschikbaar in vermogens van 5 tot 2000 kVA. Ze kunnen in zeer uiteenlopende toepassingen ingezet worden, van bouwwerven over industriële processen tot festivals.
  • Voor zware toepassingen biedt Intermetal Motor de heavy duty aggregaten. Deze aggregaten zijn extra robuust uitgevoerd, zijn makkelijk te onderhouden en hebben standaard een uitgebreid stopcontactenpaneel.
  • De stille stroomgroepen zijn de ideale oplossing voor projecten in woonomgevingen of andere toepassingen waar het vermijden van geluidshinder cruciaal is. Deze generatoren zijn tot de helft stiller dan standaard machines.
  • De portable range omvat compacte, lichte generatoren met een vermogensrange van 1 tot 20 kVA. Ze zijn beschikbaar als verrijdbare toestellen op wieltjes. Intermetal Motor is ook gespecialiseerd in de [inbouw van generatoren in bestelwagens].
  • Voor de land- en tuinbouw biedt de PTO-range generatoren zonder dieselmotor, aan te drijven door een tractor.

Stroomgroep huren of kopen?

Intermetal Motor beschikt over een huurvloot van meer dan 180 stroomgroepen. Deze zijn beschikbaar voor verhuur over een korte termijn maar kunnen via aangepaste, aantrekkelijke formules ook voor een langere periode gehuurd worden. Zo biedt Intermetal Motor ook aangepaste formules, afgestemd op de specifieke behoeften van aannemers van bouw- en infrastructuurwerken.

Wilt u een aggregaat kopen? Raadpleeg dan ons actueel aanbod aan tweedehands stroomgroepen. Ook machines uit de huurvloot worden te koop aangeboden en Intermetal Motor kan ook voor nieuwe machines een korte levertermijn garanderen.

Binnenkort een feest of evenement?

Intermetal Motor biedt oplossingen voor uw evenement of privéfeest.