Heavy duty aggregaten

Voor veeleisende toepassingen in bouw- en infrastructuurwerken biedt Intermetal Motor een reeks heavy duty aggregaten, die zowel mechanisch als elektrisch bestand zijn tegen zware belastingen. Een compleet overzicht van onze product ranges vindt u op de pagina Verhuur en verkoop van stroomaggregaten.

Stroomgroepen voor zware toepassingen

Deze generatoren zijn beschikbaar in vermogens van 5 tot 2000 kVA. De machines in de heavy duty reeks worden gekenmerkt door hun robuuste bouw en gemakkelijke bereikbaarheid van cruciale componenten. Ze worden voorzien van een uitgebreid stopcontactenpaneel en kunnen net als de standaard stroomgroepen aangepast worden aan specifieke wensen en noden van klanten.

Permanente beschikbaarheid

Heavy duty aggregaten hebben een eenvoudig te reinigen grote brandstoftank voor een maximale autonomie. Intermetal Motor kan ze voorzien van een externe brandstoftank waarmee dan ook andere werfmachines volgetankt kunnen worden. Indien gewenst voorzien wij eveneens in het brandstofmanagement van uw aggregaten zodat u zich volop op uw core-business kan concentreren.

Klik hier voor een volledig overzicht van onze dienstverlening, inclusief levering, plaatsing en 24/24 permanentie.