Mobiele stroomgroepen voor tuinfeesten en party’s

Verhuur van mobiele generatoren voor party’s en tuinfeesten,
af te halen of ter plaatse geïnstalleerd door onze technici

Zet uw party onder stroom

U organiseert een party of tuinfeest en wil uw gasten een onvergetelijke avond bezorgen. Dankzij de mobiele generatoren van Intermetal Motor kan u erop vertrouwen dat het hoge elektriciteitsverbruik van muziek, licht en keukentoestellen de sfeer niet kunnen bederven.

U heeft het vast al meegemaakt: een feest waar plots de muziek ophoudt en het licht uitvalt. Dat is niet zo uitzonderlijk, want de apparatuur die bij feesten en party’s gebruikt wordt, vergt doorgaans veel energie. Vaak kunnen deze toestellen ook maar op een beperkt aantal lijnen aangesloten worden, wat vrij snel tot een overbelasting kan leiden.

Mobiele generatoren

Bij Intermetal Motor kan u een mobiele generator of stroomgroep huren om uw feest van extra stroom te voorzien. Deze aggregaten zijn beschikbaar in vermogens van 5 tot 2000 kVA, meer dan voldoende dus om te garanderen dat de stroom niet zal uitvallen.

Eenvoudig in gebruik

Onze mobiele generatoren kan u zelf komen afhalen, met eigen aanhangwagen of een aanhangwagen bij de generator. U kan de stroomgroepen ook laten leveren en plaatsen door onze ervaren technici. Onze huurvloot bestaat uit moderne machines die permanent goed onderhouden worden zodat u verzekerd kan zijn van een betrouwbare en energie-efficiënte oplossing. Intermetal Motor biedt ook alle nodige verdeelkasten en kabels voor een eenvoudige installatie.

Verlichting en verwarming

Voor een partytent met maximaal comfort kan u bij ons ook terecht voor verlichting en verwarmingsoplossingen. Deze worden ter plaatse geïnstalleerd door onze technici, voorzien van alle nodige accessoires om een goede werking te verzekeren. Wij plaatsen eveneens de luchtverdeelkasten die naadloos geïntegreerd worden in de tent.

We wensen u alvast een onvergetelijke party toe!