Tijdelijke stroomvoorziening

Energiezuinige stroomvoorziening

Energie is onmisbaar, al is het maar voor een dag, een paar dagen of enkele maanden. Intermetal Motor biedt een hele reeks oplossingen, van compacte draagbare stroomgeneratoren tot stroomgroepen voor de voeding van grote en complexe projecten.

Zo kunt u snel en efficiënt over de nodige elektriciteit beschikken. Onze moderne machines met energiezuinige motoren staan garant voor betrouwbaarheid en kostenefficiëntie.

De stroomgroepen van Intermetal Motor worden ingezet op bouwwerven, bij evenementen, voor projecten in landbouw en industrie en tal van andere toepassingen (scheepvaart, kermis…). Ook bij stroompannes of onderhoudswerken kan u een beroep doen op onze oplossingen voor tijdelijke stroomvoorziening.

Ervaren servicetechniekers komen de machines leveren en installeren, met alles wat u nodig heeft: werfkasten, kabels, transformatoren, brandstoftanks… Onze 24/7-service garandeert een maximale beschikbaarheid. Opties zoals GPS-lokalisatie, extra grote werfbranstoftanks en remote monitoring maken een efficiënt en zorgeloos beheer van de installatie mogelijk.

Een greep uit ons aanbod (verhuur en verkoop)

  • Draagbare stroomgeneratoren (1 tot 20 KVA)
  • Mobiele stroomgroepen (1 tot 2250 KVA)
  • Versterkte modellen voor de bouwsector
  • Machines op aanhangwagen of ingebouwd in bestelwagen
  • Toebehoren zoals werfkasten, kabels, werfbrandstoftanks…